søndag 22. juni 2008

Sports Tracker

Nokia Sports Tracker er et program som benytter seg av den innebygde GPS mottakeren i telefonen. Med denne kan du lagre dine favoritt løyper og turer. Den lagrer slik informasjon som din hastighet, distanse, tidsbruk, høydeforskjeller.

Når du er ferdig med turen kan du laste opp dataen til Internet, hvor posisjons dataen blir lagt over på et kart fra google Maps. Dette er veldig praktisk om du vil dele dine ruter med andre, eller du kan velge å ha den privat, slik at bare du kan se den.

Siden informasjonen blir sendt til er http://sportstracker.nokia.com. Her lager du det et brukernavn og passord. Dette er gratis, og all informasjonen som blir sent fra telefonen din blir lagret på din personlige side. Her kan du velge om du vil dele rutene dine med andre, eller om du vil holde dem hemmelig! Du kan jo ha lagret posisjonen på din hemmelige bær plukke sted, hvor all den gode blåbæra eller multene er ;)

Om du tar et bilde på turen din får du spørsmål om du også vil laste dette opp til siden. Om du velger å gjøre det, kommer det opp et symbol på karte der bildet ble tatt. En fin måte og holde oversikt over hvor du tok bildene dine!

Du kan laste ned programmet HER.

Dette programmet er i BETA versjon og kan inneholde feil og mangler! Jeg har testet den og ikke funnet noen mangler på den...

Publisert på Nokia – Beta Labs 16 April 2007, sist oppdatert 22 November 2007

Ingen kommentarer: